Bogdan Costea

25 Jul, 2012

Dislike

Posted by: Bogdan In: Uncategorized

Uneori lucrurile nu se potrivesc cum ar trebui, sau cel putin nu cum gandesc eu ca ar trebui… De exemplu pe Facebook simt nevoia butonului  “Dislike”, buton care este pus aiurea pe Youtube.

Pe Facebook cel mult poti sa “like” ceva sau sa-ti fie indiferent. Asa se ajunge ca 1027 liked “I-a ucis cu sange rece pe micuti in timp ce dormeau” (zic si eu un titlu ipotetic de articol) sau “S-a spanzurat in podul casei” – Be the first of your friends to recommend this.

Pe Youtube lucrurile stau altfel. Simfonia a V-a de Shostakovich, interpretata de New York Philharmonic Orchestra dirijata de Leonard Bernstein: 5,732 likes, 80 dislikes, din 1,567,102 de vizionari. (http://www.youtube.com/watch?v=ogJFXqYEYd8)

Sa inteleg ca cei 80 de dislikerhi sunt niste critici avizati care nu doar s-au marginit a nu like actul artistic, dar s-au si obosit sa dislike.

Acum ma simt dator sa vanez clipurile lui salam, guta, minune sau mai stiu eu ce alti pitecantropi [om fosil având caractere intermediare între maimuțele antropoide și omul primitiv] si sa bag mare cu dislike-ul…

2 Responses to "Dislike"

1 | MVCaraiman

July 25th, 2012 at 9:41 AM

Avatar

like 😀

PS. Ma enerveaza astsa cu ‘comment too small’

2 | Edith

July 25th, 2012 at 10:35 AM

Avatar

like like like 🙂

Comment Form

About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.

Sun Blast

Curs valutar